Konu: Three Days Grace - Time Of Dying Salı Ocak 26 2010, 00:29
Sözleri :
Spoiler:
On the ground I lay motionless in pain I can see my life flashing before my eyes Dead I fall asleep, is this all a dream Wake me up, I'm living a nightmare
I will not die (I will not die) I will survive
I will not die, I'll wait here for you I feel alive, when you're beside me I will not die, I'll wait here for you In my time of dying
On this bed I lay, losing everything I can see my life passing me by Was it all too much or just not enough Wake me up, I'm living a nightmare
I will not die (I will not die) I will survive
I will not die, I'll wait here for you I feel alive, when you're beside me I will not die, I'll wait here for you In my time of dying
Admin-Umut Admin
Özel Yazı : Mesaj Sayısı : 486 Kullanıcı Tecrübesi : 2137588822 +Rep : 87990 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 27 Nerden : İzmir
Konu: Geri: Three Days Grace - Time Of Dying Çarş. Ocak 27 2010, 00:59
DuR ÇéViRisİni yaPtıM koYaM :: Yerde acı içinde hareketsiz yatıyordu Hayatımda benim gözleri önünde yanıp görebilirsiniz Ölü ben uyurken, bu tüm bir rüya gibi sonbahar Uyandırın beni, ben bir kabus yaşıyorum
Ölmeyeceğim (Ölmeyeceğim) Hayatta kalacağım
Ben, burada ölmeden seni bekleyeceğim Ben, ne zaman sen yanımdaysan yalnız hissetmeyeceğim Ben, burada ölmeden seni bekleyeceğim Zamanımda öleceğim
Bu yatakta ben, her şeyi kaybetme yatıyordu Hayatımda beni geçen görebilirsiniz Tüm çok fazla ya da sadece yeterli miydi Uyandırın beni, ben bir kabus yaşıyorum
Ölmeyeceğim (Ölmeyeceğim) Hayatta kalacağım
Ben, burada ölmeden seni bekleyeceğim Ben, ne zaman sen yanımdaysan yalnız hissetmeyeceğim Ben, burada ölmeden seni bekleyeceğim Zamanımda öleceğim
süPér vaLLa (azCık sözLükTén baKaraKtaN kéNdiM ÇéVirDim )
East-kun Admin
Özel Yazı : Mesaj Sayısı : 369 Kullanıcı Tecrübesi : 2147510862 +Rep : 15014 Kayıt tarihi : 27/12/09 Yaş : 28 Nerden : İzmir
Konu: Geri: Three Days Grace - Time Of Dying Çarş. Ocak 27 2010, 01:06
Ölüm Zamanı Yattığım yerde Acıyla hareketsiz Hayatım gözlerimin önünden geçtiğini görebiliyorum Ölü gibi uykudayım Tüm bunlar bir rüya mı Uyandır beni,kabus yaşıyorum
Ölmeyeceğim(Ölmeyeceğim) Yaşayacağım
Ölmeyeceğim,burada seni bekleyeceğim Canlı hissediyorum,sen arkamdayken Ölmeyeceğim,burada seni bekleyeceğim
Yattığım bu yatakta Herşeyi kaybediyorum Hayatımın yanımdan geçtiğini görebiliyorum Çok mu fazlaydı bunlar Ya da sadece yetersizdi Uyandır beni,kabus yaşıyorum
Ölmeyeceğim(Ölmeyeceğim) Yaşayacağım
Ölmeyeceğim,burada seni bekleyeceğim Canlı hissediyorum,sen arkamdayken Ölmeyeceğim,burada seni bekleyeceğim Ölüm zamanımda
Ölmeyeceğim,burada seni bekleyeceğim Canlı hissediyorum,sen arkamdayken Ölmeyeceğim,burada seni bekleyeceğim Ölüm zamanımda Ölmeyeceğim,burada seni bekleyeceğim Canlı hissediyorum,sen arkamdayken Ölmeyeceğim,burada seni bekleyeceğim Ölüm zamanımda aha dorusu Bu
Admin-Umut Admin
Özel Yazı : Mesaj Sayısı : 486 Kullanıcı Tecrübesi : 2137588822 +Rep : 87990 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 27 Nerden : İzmir