Admin-Umut Admin
Özel Yazı : Mesaj Sayısı : 486 Kullanıcı Tecrübesi : 2137588837 +Rep : 87990 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 27 Nerden : İzmir
Puanlar Kullanıcı Gücü:: (17000/17000) Rep Gücü: (17000/17000)
| Konu: Zombie Loan Perş. Mart 25 2010, 06:57 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tanıtım: Bir insanın ölümü yaklaştığında boynunda gri renkli bir halka oluşur. Bir süre sonra, sonunda bu halka siyaha döndüğünde o kişi ölür. Shinigami (Ölüm Tanrısı) gözlerine sahip Kita Michiru'nun bu halkaları görebilme yeteneği vardır. Bir gün, sınıf arkadaşları Chika Akatsuki ve Shito Tachibana'nın boynunda siyah halkalar görür. Birtakım olaylar sonrası, onların aslında altı ay önce ölmüş olması gerektiğini ve Zombie Loan adlı bir kredi ofisi ile yaptıkları anlaşma ile kendilerine ikinci bir şans verildiğini öğrenir. Ancak borçlarını ödeyebilmek için yaptıkları iş zombi avlamaktır. Michiru'nun yeteneğinin işlerine yaracağını düşünen bu ikili ondan kendilerine yardım etmesini ister. Başta reddeden Michiru, bir süre sonra fark eder ki, kendi boynunda da gri bir halka vardır. Bundan sonra hayatı hiç beklemediği şekilde değişecektir.yeni bir anime daha. mangasını beğendiğim için koyuyorum, mangasının daha 3.bölümü çevrildiği için onu şimdilik koymuyorum. herkese iyi seyirler beğeniceğinizi düşünüyorum [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bölüm 12 ve 13 Türkçe Altyazısı [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ALINTIDIR | |
|