[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İsim: Kaichou wa Maid-sama!
Alternatif İsimler: Maid-sama!, Okul Başkanı Bir Hizmetçi!
Manga-ka: Hiro Fujiwara.
Tür: Shoujo, Komedi, Romantizm, Okul Hayatı.
Bölüm Sayısı: Şu an: 2 (Devam Ediyor.)
Tanıtım: Bir zamanlar umursamaz ve pis öğrencileriyle meşhur erkek lisesi Seika, son zamanlarda karma eğitim vermeye başlamıştır. Fakat, yapılan bu değişimden sonra bile kız nüfusunun hala azınlıkta kalması üzerine, Misaki Ayuzawa ipleri eline alır ve bu serseri ortamda kızların daha güvende hissetmesi adına okulda devrim yapar. Okulun ilk kız başkanı olan Misaki, göz açtırmayan tavrı ve disiplinliliğiyle erkeklerin gözünde resmen bir diktatör iken kızların ve öğretmenlerin umut ışığı haline gelmiştir. Bir de bu güçlü görünümüne karşın ailesine destek olmak için "gizlice" bir Maid Cafe'de (Hizmetçi Kafe) çalışmaktadır. Ancak okulun en popüler çocuğu Usui Takumi, onu okuldan sonra hizmetçi kıyafetleri içinde görünce sırrını öğrenir. Peki ya şimdi...?
Tanıtım Yazısı: Misuteri-chan.
Çeviri: Misuteri-chan
Kontrol: ~mana~
Altyazı Düzenleme, Karaoke, Encode: Baris777777
BÖLÜMLER:
Yüksek Çözünürlüklü Bölümler (1280X720 çözünürlük, 192 kbps mp3 ses, avi video):
Standart Çözünürlüklü Bölümler (1024X576 çözünürlük, 192 kbps mp3 ses, avi video):
Bölüm 1:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bölüm 2:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bölüm 3:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bölüm 4:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bölüm 5: .
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Güncel ile beraber gidecek.
Trinity Raven Çeviri Grubuna teşekkürler.